8 Aralık 2013 Pazar

Hayatla Yarış;Huzura Varış...



Karanlık günlerin ardından güneş doğdu bugün kalbime.Dün alamadığım nefeslerim bugün yavaşça giriyor ruhumun ta içine.Kendimle büyük bir mücadeleye girmiş,yenik çıkmış olsam da,huzuruma kavuştuğum için mutluyum.Biliyorum zor günler bekliyor beni ama olsun.Bunu atlattım ya,diğerleri geldiği gibi gider evelAllah.

Tüm bunlardan bağımsızca aklıma takılan bir soru var şimdi,cevabını hayat ne zaman verir acaba.?

................
İnsan bazen sanıldığı kadar güçlü olmadığını anladığında kızıyor kendine.Kızmak değil aslında acıyorsun,herkesin gıbda ile baktığı gücünün yerle bir olduğunu farkettiğinde.Bu musun sen diyorsun,aslın bu mu senin.Bu kadar mısın yani.Olmamalısın.Böyle anlaşmamıştık...Toparlanmalısın...Sil gözyaşını,hız kesmeden gülümsemeye devam en ruhtan,en derinden.


not:yazı yarım kaldı sanki.Tıpkı bugünü tamamlayamayan ruhum gibi.Yaparız bir ara telafisini:)



6 yorum:

Hamiyet Akan dedi ki...

Kızma da acıma da boşuna kendine bazen insan kabullenmeli hatta salya sümük ağlamalı ve hatta avazı çıktığınca bağırmalı (tabi sakin bir orman kenarı olursa iyidir :) ) ama tüm bunlardan sonra dimdik doğrulmalı ve yoluna devam etmeli. Allah kimsenin çekemeyeceyi yükü omuzlarına yüklemiyor.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Hamiyet Akan;dimdik bir şekilde hayata kaldığımız yerden devam...aslında hiç ara vermedim.içimdeki güç hiç tükenmedi.omuzlarım üzerime yüklenen yükleri kaldırabilecek kadar kuvvetli çok şükür:)

Bir hayal kur dedi ki...

aslında sen ben o yani yer yüzündeki en güçlü insandan en iyisine zenginine sağlıklısına, hepimiz öyle aciz kullaqrız ki... Sen farkındasın bunun ve şükürle devam ediyorsun yoluna, kahrın da hoş lütfun da diyerek.. o yüzden güç buluyorsun çoğu zaman.. arada bir de bırak güçsüz ol, ağla sızla.. sonra yeniden toparlanırsın.. her şey iyiye gidecek inşallah canım benim.

Kelimelerle Dans dedi ki...

bir hayal kur;öyle elbette.aciziz her daim.ama içimizde öyle bir güç var ki.her zorluğa hazır,her korkuya göğüs gerebilecek güçte.onu fark etmek de bizim elimizde.neler geçmiş dimi,herşey geçiyor geçecek,geçmek zorunda.daima ileriye bakacağız...mutluluk orada:)

deeptone dedi ki...

hihi hayat öle zaten hiç tamam olmaz.

güçlü olmayı boşver yaaa ama hayat güzel ki işteee.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;güçsüz olur mu yahu ?:) olmazz...olmasınn.herkes gücünü toplasın enerjiyle yola devam edelim.herşey daha güzel olacak böylecee...

Yorum Gönder