18 Aralık 2013 Çarşamba

Dost İle Sınanmak...

Bu ameliyat işleri beni tuhaf bir insan yaptı.
Her şey iyi güzel,gayet keyifle koşturuyorum hazırlıklara ama en ufak bir şeye sinirleniyor,,birilerinden ilgi bekleyip göremediğimde üzülüyorum.İlgi sevmeyen bir yapıya sahibim ben.Annem diyor ki kızım iste,kullan beni bu süreçte.Nasılsa sonra yapamazsın sen.Yine de onlar üzülecek diye içim gidiyor.Kimse benim yüzümden asmasın yüzünü diye çabalıyorum.Ama kardeşim benim deyip de ameliyat olacağımı öğrendiğinde geçmiş olsun diyenlere üzülmeden edemiyorum ben.Tamam ben iyiyim bana hiç bişicik olmaz ama kalbimden düşen parçaları tutamıyorum şu sıra.
Kimin için ne kadar değerli olduğumun sağlaması değil bu.Büyük sınav öncesi hazırlıkta,sinirlerin yıpranması sadece.Farkındayım her şeyi.Biliyorum hassaslaştım iyice.Ama yine de bir geçmiş olsundan fazlasını hak ediyorum bazılarından.Birine anlatırken bana değer verilmesi değil de,benim canım yanarken seninkinin de yanması önemli işte.Hiç bir zaman takmadığım şeyleri takar oldum bu günlerde.Anla yahu anla işte,ihtiyacım var sana.Çok zor mu bunu görmek.Çok mu zor enerji alanıma girmek. Yoksa iş yoğunluğunuzdan daha mı az yer kaplıyorum,bilemiyorum.Şu sıra ben kendimden çok, dost yakıştırması yaptığım bazı  insanları tanıyamıyorum.
Ve ben ruhumu tazelerken,bedenimdeki değişikliklerle beraber,hayatımdaki insanların yerlerini de değiştirmeyi düşünüyorum.! 

6 yorum:

Hamiyet Akan dedi ki...

Dost kelimesi kısacık ama içi devası büyüklükte. Onun için yakışmaz her bünyeye.

Duygu, kendini sıkma içinden geldiği gibi davran. Etrafındakileri düşünmen güzel ama yapma..! Önce önemli olan sensin unutma.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Hamiyet Akan;dost diye nitelendiren biziz,karşımızdakileri.sonra uyum sağlayamayınca sıfatlarına yine biz üzülüyoruz.ünlem işaretinden sonra bir silkelendim :) tavsiyeni aldım beynime yerleştirdim...:)

deeptone dedi ki...

dur dur bi saniye, öncelikle çok geçmiş olsun ya, yani büyük ve önemli bir ameliyata gircen öyle mi, ya hastalığın önemli değildir umarım, ameliyat iyi bişi ki o zaman, ama hassaslaşman da normal ki. ama bence bak dediğin insanlar, sen ameliyat olacağın zaman ilgilenirler ki, yanında olurlar, gelirler baş ucuna ya. bi de sanırım insanlar, böle konularda, ancak kendileri de yaşarsa belki hassas oluyolardır ne bileyim. bak benceee, insanları hiç umursamaaaa. üzme canını, kimseye küslük yapma, böle duygular bize zarar verir. çok geçmiş olsun olur muuu. hadi atlat şu ameliyatı. umarım iyi bir özel hastanede olursun bi deee.
:)

narkoz dedi ki...

inşallah herşey gönlünce olur...bir an önce iyileşir ve gelecekteki musmutlu günlere gülücüklerle merhaba dersin

Şımarımtırak Çikolata dedi ki...

bazen bazı yazılar beni can evimden vurur hani demişsin ya 'Yine de onlar üzülecek diye içim gidiyor.Kimse benim yüzümden asmasın yüzünü diye çabalıyorum' ah vurdu bu benii ..bu arada dualarım seninle inan

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;kimseye küs değilim.küsmek çocukça bir tavırdır ki ben kimseye küstüğümü hatırlamam hayatımda.bağ ucuma gelinmesine gerek yok.herkesin işi gücü ve bir hayatı var elbette tüm yaşamlarını bana entegre edemezler.benim bazı arkadaşlarıma kırgınlığım,yaşadığım durumun hassaslığındandır. eminim durumun ciddiyetini bilseler destek olurlardı.

narkoz;aminnn inşallah öyle olur narkozcum...tek dileğim bu zaten...

Şımarımtırak Çikolata;beni de vuruyor,beni sevenlerin bazı hal ve hareketleri.kimseye acı ve üzüntü olmak istemem.herkes benimle beraber gülmeli:) çok teşekkür ederimmm:)

Yorum Gönder