1 Nisan 2014 Salı

Aynı Kalpte İki Kırık

Bugün öyle bir gün ki; iki farklı yerimden,iki farklı insan tarafından,tam  iki kez kırıldım. Kırıldığımı,kırmadan ifade ettim fakat kırdıklarını kabul etmediler.
Çünkü ben onları onların beni kırdıkları yerden kıramayacak kadar değer veriyor_D_um
Sonuç;küçücük avuçlarımda taşıyamayacak kadar çok parçaya ayrıldı kalbim...Kırıklarımı onaracak yeni bir buluşa ihtiyacım var...

---
Kırdığın yerden kırılma sakın olur mu.Bu ağırlığın altında kalmana gönlüm razı olmaz çünkü.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Boş ver be güzel kız. Daha o kadar küçücüksün ki...Bunlara mı kırılmışım? dediğin günler gelecek. Bu temenni değil tabii cimcime...Sadece hayatın gerçeği. Kocamanından sevgiler sana.

Kelimelerle Dans dedi ki...

nilgün abla;illaki birilerine göre küçük,birilerine göre kocaman insanlarız ama keşke yaşadıklarımızda yaşımıza orantılı olsa.bazen öyle olmuyor.

kahvetelvesi dedi ki...

İşte ben bu "kırdıklarını kabul etmediler" cümlesini anlayamıyorum. Mesele sana ne dedikleri, demedikleri, yaptıkları ya da yapmadıkları değil ki..Bunlardan senin nasıl etkilendiğin, sana nasıl yansıdığı.. Kırmadıklarını nasıl iddia edebilirler ?

Unknown dedi ki...

La tahzen... Bir kalbi kırmak Kabe-i Mükerreme'yi yıkmaktan daha büyük günahtır çünkü kalpler yalnızca Allah'ın nazargahıdır...

Bir hayal kur dedi ki...

Nasıl kırabiliyorlar senin gibi bir yüreği anlayamıyorum. yazık çok yazık....:( En çok yanında olmaları gereken hassas döneminde birde....

Kelimelerle Dans dedi ki...

kahve telvesi;bana yansıyan şekilde olmadığını düşünüyorlar.sanırım bu biraz da değersizlikten kaynaklanıyor.verdiğimiz değerin karşılığını bulamamakla ilgili bir kırgınlık belki.

yeniler kendini hayat;ne güzel yazmışsın.bana söyleyecek bir şey bırakmamışsın ki :)

bir hayal kur;susayım mı ben? susarak da çok şey anlatır insan değil mi.buna sığınmakta fayda görüyorum bugün...

Yorum Gönder