8 Ekim 2024 Salı

Ahh be

 Ah bee 

Bir nefes daha almak istememek.

Nasıl bu kadar vazgeçtin hayattan. Daha şuncacık yaşında senin kat kat büyüklerinin yüklediği sorumluluklarda nasıl ezildin de bu kararı verdin ?

Ah ki ne ah... O kadar mı  kararlıydın ki kurtarılma ihtimalini ortadan kaldırmak için herkesin uykuda olduğu bir vakti seçtin.

Ahh çocuk gören,duyan,bir şekilde haberdar olan herkesin içini yaktın geçtin.  Şimdi görüyor musun ne çok sevenin varmış. Ve o aileden çok değer verdiğin arkadaşların senin için ne çok gözyaşı döktü görebildi mi tek parça kalan ruhun. 

......

Sabah 8de bı bağrışma sesine gözümü açtım. Zihinsel engelli biri var yan blokta. Kardeşim ise çıktı mı acaba,site kapisina kadar babamla gitse diye uyandım yataktan. Meğer iş çok başkaymış. 1 polis aracı,2 itfaiye ve 2 ambulansı görünce şoke oldum. Kısa zaman sonra 7-8 polis aracı ve olay yeri ,ardından savcı gelince insanlar da sokağa döküldü. Kıyamet günü oldu buralar. Çocuk biraz daha uyusun da sesleri duymasın diye dualar ederken ne olduğunu anlamaya çalıştık. Meğer adını sıkça duyduğumuz,erkek kardeşimin arkadaşı yaşamına son vermiş gecenin yarısı. Şuan saat 20:55. Bı daha bu konuyu atlatamadık. Aileyi düşünemiyorum bile. Sitenin içi insan seli. Gelen giden,yiyen,içen,ağlayan,feryat eden insanlarla dolu. Yarın daha da zor gecek herkes için belli ki. Allah kalanlara sabır,gidene rahmet eylesin inşallah. Dilerim ki huzur bulsun genç ruhu. Ve dilerim ki onun bu ruh haline gelmesine vesile olan "büyüğü" bu büyük acıyla kendine gelsin ıslah olsun başkalarına zarar ziyan vermesin. 



3 yorum:

deeptone dedi ki...

of yaa yazık ona yaaa.

*mehtap dedi ki...

Çok üzücü, yazık olmuş gerçekten. Allah rahmet eylesin. Bir kez boğaz köprüsünde intihar girişiminde bulunan birine denk gelmiştik köprüden geçerken hala gözümün önüne gelir o gün ağlayarak geçmişti. Attı mı atmadı mı bir haberi bile çıkmadı. Hele bildik biri çok iç acıtıcı kalanlara.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Deeptone; yazık oldu.
*Mehtap; ahh ne fena. İnsanın aklında hep bir soru işareti olarak kalır.

Yorum Gönder