11 Ekim 2024 Cuma

Gündem

8 ekimdeki olayı atlatamadık. Kardeşimi bu kadar üzgün görmek çok zor zaten. Bir de her saat yeni bir bilgiyle güncellenmek... İçim kaldırmıyor valla. Dua ediyoruz sürekli. Site içi anababa günü zaten. Yüzlerce insan geliyor her akşam. Bir de hoca. Okuyor okuyor okuyor. Sonra uzun uzun vaaz veriyor. Gençlere sesleniyor,ailelere öğütler veriyor. Ve ne kadar çok dua etmek lazım ki o çocuğun ruhu huzur bulsun onu tekrar ve tekrar anlatıyor. 
Sanırım 7 gece hoca gelecek. İkramlar,koli koli sular ayranlar ve yemekler... Ailenin çökmüş psikolojisi. Evdeki küçük kardeşin ruh hali. Benzer girişimlerde bulunma eğilimi. Allahım sen koru. 
Uyku düzenimiz altüst. Haber seyretmiyoruz. Sosyal medya minimumda kullanıyoruz yine de gündemdeki malum olaylardan bir şekilde haberdarız. Sözlerim tükendi. Dua dua dua. O aile için,ülke için,hepimiz için,insanlık için. Zira elden gelen başka hiç bir şey yok gördüğümüz gibi. Aydınlık günler koşar adım gelsin hepimiz için. Hayalini kurduğumuz,planını yaptığımız vakitleri huzur içinde bir bir yaşayalım ve artık lütfen güzellikler paylaşalım. Paylaştıkça çoğalır çünkü. Güzellikler çoğalsın, hepimiz çiçek açalım. 

0 yorum:

Yorum Gönder