13 Şubat 2017 Pazartesi

Son Bir Hafta

Aslında pek kötü ve keyifsiz bir hafta geçirdim. Ama çok keyifli ve güzel bir hafta da geçirdim.Ve her ikisi de aynı haftaya denk geldi:)
Şöyle ki; canım sıkkındı,keyfimi kaçıran durumlar,kalbimi kıran insan_lar oldu. Hak etmediğimi düşündüğüm halde çokca ve pek güzel üzüldüm...
Derken bu böyle olmaz dedi zehra ve sinem...Kalk gel yanımıza ne oluyor sana öğrenmemiz lazım.Bir yüzünü görelim ne sebep olmuş enerjini emmeye bilelim dediler. Bir şey anlatamam ama sizinle olmak iyi gelir hadi buluşalım dedim.Yedik içtik,gezdik alış veriş yaptık. 
O çok sevdiğim saray muhallebicisi optimumda da açılmış.Orada prenses tatlısı sipariş ettim. Ve o kelimenin benim için ne denli önemli olduğunu bilmeyen garsonun sunumu...
Belki de 15 sene olmuştur küpe takmayalı.Yepyeni gümüş küpelerim var artık; deniz yıldızı !
Tam yorgunluğu atmaya çalışırken,cumartesi akşam üstü amcam aradı.Avmye gidiyoruz sen de gidiyorsan götüreyim diye.Telefonu kapatıp pijamalarımı çıkartıp giyinip makyaj yamam ve otoparka inmem arasında sanırım 10 kadar bir süre vardı.
Hızlı hazırlanırım bilirim de bu kadar değildi be :)
Tam otoparka inerken patronum aradı,buluşalım mı sana yakın bir yerde webmaster cı arkadaşla toplantıdayım dedi.Olur ama yarım saat sonra dedim. Şimdi bir yere gitmeliyim. Eve dön bilgisayarını al öyle buluşalım dedi ama iyi ki alamam demişim.Koca gün taşımak pek zor olacaktı.
Amcamlarla alışveriş yaptık,yengem biz çay ısmarladı günün sonunda.Yedik içtik falan derkennn ee artık ben gideyim iyice size yapıştım kaldim güya ben kendi halimde gezecektim dedim ama konu çocuklarsa ve onlara bir şeyler alınacaksa bensiz olması düşünülemez tabi ki.Bin şükür bu kervana yengemi de kattıktan ve alınanları arabaya gönderdikten sonra yanlarından ayrıldım.Bir yere oturup kahve içmeye başladım ki patronumaradı geldim nerdesin diye. Olduğum yeri ona anlatma kısmını geçiyorum bilen bilir yön problemimi. Ama bu sefer sorun sadece bende değildi neyse :)
Tam bir iş toplantısı niteliğinde oldu buluşmamız.Yaklaşık 2 saat kadar görüştük. Ne var ne yok konuştuk ama bir konu var ki o konuda beni anlamamakda kararlı.Sindirmeye çalışıyorum haksızlığı.
bir konumuz vardı öyle olmasını istediğim ama istediğim gibi olmayan.Tüm gece düşünüp,benim istediğim gibi olması için nasıl bir teklif sunsam patronuma diye uykum kaçmıştı hattaç Ve gecenin bir yarısı mail atmıştım ona.Bak bir yol buldum diye.
Okumamış daha. İyi oldu o zaman ben sana anlatayım dedim ve tüm ikna yöntemlerimi kullanarak herkes için güzel sonuca varacak teklifimi sundum. Yine kabul etmez sanıyordum ama demez mi tamam öyleyse gayet güzel düşünmüşsün diye. O an ki zafer çığlığımı duymalıydınız.Kalbimden beynime nasıl çınladı :))

Neyse yani sonuçta bir kişiyi daha gloria jenas deki o harika kahveyi sevdi. İstiyorum ki benim sevdiklerimi,benim sevdiklerimde sevsin. Zevkime güvenen,damak tadıma inananlarda beğeniyorlar.
O firmanın tanınan müşterisi olmak,bir süredir neredesiniz siz merak ettik denilmek bilseniz ne keyifli...en keyiflisi de sık sık bedava kahve içiyor olmak :) bilen biliyordur zaten bilmeyen içinde kısaca şöyle,firmanın programını telefonunuza indirdiğinizde ilk kahveniz bedava.Sonraki her kahvede barkot alıp uygulamaya okutursanız her beş kahveden biri yine dava oluyor.
Bir de size tavsiye vereyim mi? crema brulee latte için mutlaka. karamelli ve kremalı olsun diyin ama. :)
Dün... annemlerle birlikte bir taziye ziyaretine gidecektim ama sabah ufak bir rahatsızlık geçirince erkek kardeşle evde dinlenmenin en güzeli olacağını düşündüm. Ahh ne güzel dinlendik ne keyifli bir gün geçirdik. Akşam üstü baktım ki iyi hissediyorum kendimi yine en yakındaki avmde buldum bedenimi.Bir tur atıp geliyorum ben gitmeden yemek hazırlayayım mı dedim ama tab ki gelirken yemek almam konusunda ikna etti beni oğluş.
Bir iki parça çok iktisatlı alışveriş yaptıktan sonraa ona yemek alıp geldim.Hem yürümüş oldum,hem hava aldım hem de eve yakın olması sebebiyle sağlığımı tehtid edici bir durum oluşmadı.
Aferin bana,evde yatıp kös kös oturmadım...Bazen yapıyorum böyle akıllıca hareketler:)
VE haftasonunu anne baba gelmeden demlediğimiz çayla ve kocaman birer kase patlamış mısırla sonlandırdık.Yazıyı da sonlandıralım öyleyse.Hayırlı haftalar dileğimleee

4 yorum:

Persephone dedi ki...

Ortaya karışık bir hafta olmuş:) Deniz yıldızı küpeler ne hoştur kimbilir... Güle güle kullan... Sevgiler....

Kelimelerle Dans dedi ki...

Persephone; keske facebook gibi yoruma fotofraf yuklemw ozelligi olsaydi da kupelerimi gosterebilseydim sana.belki yaziya eklerim bir ara:)

Handan dedi ki...

Aferim sana :)

Küpelerini güle güle kullan.

Kahveyle pek alakam yok ama bir gün dediğin yerdr içeceğim :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; iç mutlaka. tatlı ve hafif bir tadı var.seveceğini düşünüyorum.içinde fikrini bekliyorum:) uygulamasını telefonuna indirirsen tüm menüleri görebiliyorsun da.

Yorum Gönder