22 Kasım 2016 Salı

Huzunlu dogum gunu hediyesi

Cok uzaklardan bir telefon geldi.cok guzel oldugumu soyledi.o kalbi harika insan zaten sesini duyurmakla nile beni cok mutlu etmisti,iltifata ne gerek vardi.
Guzellikler ardi ardina geldi.onumuzdeki ay bana dogum gunu hediyesi olarak amerikadan istanbula gelecegini soylediginde kalbimdeki o yorgun kuslar kanat cirpti mutluluga.
Lakin yere cakilmam uzun surmedi.
Cok sevdigim arkadasimin anne ve babasinin birer ay arayla kanser oldugunu onlari gormek icin uc yil aradan sonra amerikadan istanbula gelecegini ogrendigim andan itibaren ben bende degilim.
Tanidigim,cok sevdigim,arkadasim yokken de ziyaretine gittigim o iki insanin hasta oldugunu ogrenmek tarifi mumkun olmayan bir uzuntu birakti ruhumda,bedenimde,her bir zerremde.
Dik durmaya,aileme belli etmemeye calisiyorum ama olmuyor.yarin nasil arayacagim da konusacagim dusunup duruyorum.ote yandan yanibasimda duran aileme bakiyorum.
Allahim sifa ver...nefes aldigimiz surece umut var sagliga dair,sifaya dair biliyorum.inaniyorum.
Gozlerimden akan yaslara ben engel olamiyorum.sen beni bosver de onlara guc kuvvet ver.gelmis gecmis olsun nolur...arkadasim benim dogum gunume geliyor olsun sadece.amannn oyle iste.tamam bugun yasadigim cok ayri bir durumunda etkisi var uzerimde ama sevdiklerime bisey olmasin nolurr...yaslandikca bu hisler dah agir...daha zor katlanilir oluyor.
Sifa Allahim sifa... safi ismiyle sifa ver tum bekleyenlere...

2 yorum:

Handan dedi ki...

Allah şifa versin.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Handan; aminnnn...

Yorum Gönder