7 Şubat 2014 Cuma

Hafifleten Özür

Bir pişmanlığımı dile getirmek isterken buluyorum,bugün kendimi...!
Yazdığım-çizdiğim,söylediğim-anlattığım her şey de emin adımlarla ilerlediğimden pek pişman olmuşluğum yoktur çok şükür.Özür dilemem gerektiğinde çekinmem kesinlikle.Lakin buna gerek kalmaması için çabam epey fazladır.Kimseyi kırmamak,kimseyi üzmemek ve en önemlisi kendi adıma doğru yaşayabilmek için emek harcarım.Öz saygı hepsinden önemlidir bana kalırsa.Ama ben bundan aylar hatta yıllar önce bir kaç satır yazı yazmış idim.Çok içime sinen çok mutlu olduğum bir günü anlatmaktı niyetim.O gün benim için öyle önemliydi ki.Ertesi gün yaşayacaklarım için doping mahiyetindeydi adeta.Kişiler daha bir özel,mekan daha bir güzel,yaşanan an daha bir anlamlı geldi o gün bana.Ve ardından bir yazı ile taçlandırdım o günü.anlatımım da yaptığım yanlışlar bir başkasını üzdü.Birini üzmekten dolayı ben de üzüldüm fakat bana anlatma fırsatı verilmedi o dönemde.Sen niye böyle yaptın demek yerine,o neden böyle yazdı denilmiş birilerine.
Her ne olursa olsun yazmış olduğum cümleleri tekrar dönüp okuduğumda hak verdim kendisine.Ben de onun yerinde olsam aynı hislerle dolup taşardım.Ve birileri o kalemin sahibini koruyor diye sinirlenir işleri çıkmaza sokardım...
Lakin öyle değil...! Beni tanısan,öyle olamayacağını,ne kadar yanlış düşündüğünü çoktan bilirdin.ama bilirim ki bu konu senin içine işlemiştir beni tanımadığın için.Sana ertesi gün yaşayacağım sıkıntıyı anlatamayacağım için o günün savunmasını,o gün neden o kadar havalarda uçtuğumu gösteren cümleler kurduğumu anlatamayacağım.Şimdi,yani aylar sonra belki sen unuttun ama ben içime oturan bu konuda senden özür dilemeliyim.Beni yanlış anladığın ve yanlış anlamana gerek hiç bir konu olmadığını sana anlatamadığım için.
Bir gün tanışır ve sohbet etme şansını yakalarsak ki bence olacak...O zaman sana kendimi çok rahat ifade edeceğim.O güne dek bil ki,ben kötü biri değilim.Kimsenin incinmesine yol açacak gönle de sahip değilim.
Dilerim bir gün beni tanımak istersin.Tüm sorularını bırakıp bana geldiğinde,sen de ben gibi hafifleyeceksin...

7 yorum:

Hamiyet Akan dedi ki...

Özür dilemek erdemliktir. Dilerim aranızdaki sorunlar neyse çözüme kavuşur ve kırgınlıklarınız ortadan kalkar canım..

Unknown dedi ki...

:) İşte sen. Nazik, düşünceli, kibar, kırılgan... Aylar evvel... Olayın; unutulabilmiş olduğunu vurguladığın, bir durum için üzülüyor, kendini ağır hissediyor, kendini ifade edemediğini düşünüp hayıflanıp duruyorsun. Be güzel çocuk:) İşime karışma diyebilirsin ama, bu dünya, bu kadar inceliği kaldırmaz.:) Sırası gelirse, kendini hafifletmek için aklında ne varsa yap ama ne olur fazla ince düşünüp, hayatı zehir etme kendine:)) Sevgiler cancağızım:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

hamiyet;kesinlikle öyle.aramızda kırgınlık yok.benim ince düşünmemden kaynaklı bir yazı sadece.karşı tarafta çoktan unutuldu belkide...

nilgün ilgün;senin yorumlarınla içim açılıyor adeta:) ben incelik yapmadım aslında olması gereken ama geç kalmış bir açıklama idi benim ki.ben üstüme düşeni yaptım gerisini bıraktım...Ama yeri geldiğinde çok ince düşünüp de hayatı kendime zehir etmeyi iyi bilenlerdenim...Ben de kocaman sevgiler sana :)

narkoz dedi ki...

özür dilemek ne güzel birşey :) tebrik ederim seni..

Kelimelerle Dans dedi ki...

narkoz; yok yahu tebrik edilecek bir şey yapmadım.Çok önceleri yazılması gereken kelimeleri şimdi yazmak aklıma geldi.Maksat yazmak olsun yani;)

Kamer_ce dedi ki...

peki bu mektup sahıbıne ulaştı mı? yoksa sadece bir iç döküş olarak mı kaldı :(

Kelimelerle Dans dedi ki...

Kamer_ce; maksat iç dökmekti.amacına ulaştı...

Yorum Gönder