26 Kasım 2021 Cuma

Hayatınız Ne Renk ?

 Çok şey değişti hayatımda

Ve her şey aynı aslında.


Ne zamandan beri sorusu gelirse akla
Yaşadığımız her an büyüyor,değişiyor,gelişiyor,dönüşüyoruz.

Melike'nin dişleri çıkmaya başladı. Bana çok düşkün oldu. Oyunlar oynuyoruz,şarkılar söylüyoruz. O kadar ki,durmayınca telefon ediyor anneannesi,telefonu tutuyor kulağına da küçük kurbağa şarkısıyla sakinleşiyor kuzum.


Hayat kimse için tek renk değil. Sakın ola bu yanılgıya kapılmayın. Sadece bazen renkleri göremiyor olabiliriz. Gözümüze ve ruhumuza inen perdeyi kaldırmakla bizzat görevliyiz. Bunu bilip,kendimize emek vermek gerekiyor. Bir yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor.



6 yorum:

emekliyim.com dedi ki...

Lacivert :)) Sarının yanında ama...

Manxcat / KuyruksuzKedi dedi ki...

Hayat bazen tam bir gökkuşağı bazense her yer gri. Renklerin değişeceğini bilip grilere takılmamak gerek :) Her yağmurdna sonra bir yerlerde gökkuşağı çıkıyor nasılsa :)

dövüşürken hanımefendi değilim dedi ki...

Bugünlerde sarı bence... Biz bu aralar çocuk şarkılarından terfi ettik. Bir renk adı söyleyip o renkle ilgili bir şarkı uydurmam bekleniliyor. :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Çok güzel bı renktir. Reikide 6.cakrayi ifade eder.merkezdir. meditasyon,sakinlik,duru görü bu cakranin özelliklerindendir.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Kesssinlikle katılıyorum. imzamı atıyorum. Gökkuşağını göremediğimiz de de içimizdeki renkleri saklı tutabilelim inşallah.

Kelimelerle Dans dedi ki...

İlginçmiş. Ve pek de güzelmiş. Sarı rnek reikide merkez çakra.3cakra yani midenin tam üstüne denk gelir. Kendimizi merkeze sizi ve kendimiz için bir şeyler yapmamızı onerir bu Çakra. Sevgiler...

Yorum Gönder