28 Mart 2017 Salı

Bahar...

Epeydir yazmıyordum ve tabi ki bir sebebi vardı.Belki de bir kaç sebep.
Dün gece içimdeki duygu yoğunluğuna dayanamayıp gözyaşlarına boğulunca bir kaç kelam etmek istedim.
Evet içimdekileri anlatmayacağım,siz son zamanlarda neler yaşadım neler hissettim bilmeyeceksiniz; hiç kimsenin bilmediği gibi. Ama ben yazmış olmaktan dolayı bir nebze rahatlayabilirim belki.
Bugün günün en güzel saatleri olan 14-16 arsında dışarıdaydım.Farkettim ki biraz hava almaya çok ama çok ihtiyacım var.
Birileri ile sohbet etmeye de aynı şekilde. Ama yaşadığım ya da hissettiğim hiç bir şeyi anlatmak zahmetine girmeden,havadan sudan konuşarak rahatlasam olabilir mi acaba?
Yorgunum...Sanki bir kaç günde,bir kaç ayda bambaşka bir insan oldum.Katılaştım her şeye ama her şeye.Öyle işte. Yazmıyorsak var bir sebebi yani. Hayat güzel...Çok güzel...Her şeye rağmen harkulede...Mucizelerle dolu ve umutlu...
Hissedin sadece...iliklerinize çekin iyilği...güzel olan her şeyi...gerisini dışarda bırakın.



4 yorum:

Handan dedi ki...

Günaydın :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; günaydııın

Kaystros Tyrha dedi ki...

Bence yazın siz. Kişileri ve olayları genelleştirerek sanki bir öykü anlatırcasına. Hiç kimse öyküdeki kahramanları bilmesin ama canınızı sıkan herkesten gizlice hıncınızı çıkarın. Okuyucu "Vay be!" desin, "Neler oluyor hayatta." Üzerine alınan da alınsın,, ne gam. Göreceksiniz o zaman kuş gibi hafifleyeceksiniz:) Deeptone çok iyi yapar bu işi:) Okuyucu yazıyla ilgili yorumlarında bazen ona "Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun." diyecek olur. O "Ya, bunların hepsini ben uydurdum" diye cevap verir:))

Kelimelerle Dans dedi ki...

Kaystros Tyrha; deep bu konularda çok iyidir kesinlikle hemfikirim. ben de yazmadan duramam zaten.içimdekini anlatmasam bambaşka bir şeyden bahsederim ama illaki yazmalıyım,mesela biraz sonra ortaya karışık bir şeyler yapacağım:)

Yorum Gönder