22 Ekim 2016 Cumartesi

Görücü Usulü Aşk

Benim kafam hiç bu kadar karışmamıştı. Aynı anda hem çok mutlu olup,hem bu denli üzülüp,hem hayaller kurup hem sadece o anda durmak ve aynı zamanda her şeyi geri saymak ve hatta çok daha ileri ki günlere gidivermek...

Emre demiş ki; kelimelerle dans ile aile olmak isterim... Deniz dedi ki seninle elti olalım nolurr. Hele Esin teyzeye ne demeli...İkna et o kızı Deniz,öyle bir gelinim olmalı benim ailemize çok yakışır demiş.Damat adayı ise,ağzımdan çıkacak kelimelerin haberini beklemekte,telefonun ucunda heyecanla.Bir tek kare fotoğraftan görüp beğenmiş beni,bir de ailesinin anlatımlarından sevmiş huyumu,suyumu,bildiği kadarı ile karekterimi.
Gözlerim doldu vallahi. Öyle çok şey geçti ki aklımdan. İç mi geçirmedim,keşkeler mi düşmedi kalbime.Gözlerimi kaçırırken ben,yakalandım nereye saklansam. O anlattı ben dinledim. Ben anlatırken hayranlıkla baktığını fark ettim. Dedi ki bir ara "sana özendim.Senin yerinde olmak istedim.Vallahi çok istedim.Keşke ben sen olabilseydim."
Ahh dedim deme...Nolur deme...
Tam bir karar verecek oldum,hayaller kurmaya başladı,sustum.
Dilim zaten konuşmakta çok zorlandı,duyduklarım karşısında.Ne konuşabilirdim ki, aklımdan sadece biricik arkadaşımın söyledikleri geçti. Vereceğim kararı erteledim.
Öyle onore edildim ki,ya istediğiniz cevabı veremezsem deyince bile sen hiç kendini yorma,üzme herşey çok güzel oalcak,bak gör ne güzel bir aile olacağız nolur bunlarla kafanı yorma sen bize lazımsın diyen biri vardı karşımda.
Baskıysa en alası,ilgiyse en güzeli,anlatmaksa en gerçekçi şekilde olanı ile karşı karşıyaydım.
Allah'ım ben ne yaptım da sen bugün karşım böyle güzel insanlar çıkardın?
Peki ben şimdi ne yapacağım ! Kalbimin içinde dönüp duranları bilmediğiniz için,hıçkıra hıçkıra ağlama isteğimi de anlayamazsınız.
Allah'ım nefes alamıyorum...Ben neden mutlu olamıyorum? Neden ruhsuzum. Neden kalbim beynimin içinde atıyor,düşünmekten beyin fonksiyonlarım zaten işlev görmez oldu. Dur daha 1 hafta var önümüzde. Dananın kuyruğu o zaman kopacak esas. 
Yani umarım...İnşallah... Allah'ım kapılıp gitmeme ve yanlış karar vermeme fırsat verme. Ne istediğimi bilen tek sensin. Allah'ım kalbime göresini nasibim eyle...

6 yorum:

Persephone dedi ki...

Her şeyin hayırlısı olsun... Allah gönlüne göre versin... Sevgiler...

Kelimelerle Dans dedi ki...

Persephone;amin...cok tesekkurler...benden de sevgiler...

Kelimelerle Dans dedi ki...

Persephone;amin...cok tesekkurler...benden de sevgiler...

Nar Hanım dedi ki...

Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne koysun.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Fikriye;amin sevgili fikriye...hepimiz icin boyle olsun insallah.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Fikriye;amin sevgili fikriye...hepimiz icin boyle olsun insallah.

Yorum Gönder