6 Mart 2016 Pazar

Haftasonu Günlüğü



Akşam üstü uyumadan önce anlatacaklarım vardı. Uyanınca yazarım dedim ama unutuverdim işte.
Nasıl geçti haftasonum ondan bahsedeyim bari.
Dün... Deniz Yusuf'um anneannesine gelmiş.Teyzesi bizi özlediysen gel dedi anneciği. Cumartesi günü tam gün çalışıyorum aslında ama ayakkabılarımı da tamirden almam gerekiyordu,işler de tam açılmamıştı zaten. Önce Kadıköy'e gider alırım oradan da Üsküdar'a teyzeme geçer Deniz Yusuf'u severim dedim. Patronum biraz bozulsa da pek iyi oldu.12 ye kadar çalıştım sonra çıktım yola. Önce Kadıköy sonra Üsküdar.2 saatlik bir zaman geçti yolda. Çok da uykum vardı aslında ama gittim sevdim en sevdiğim kuzenimin biricik yavrusunu.
Öyle güzel,öyle tatlı ki maşallah. 3 aylıkken görmüştüm,6 aylık oluvermiş bile.Deniz gibi mavi gözleri,Yusuf gibi güzel yüzü,ah o tebessümü... Ah o sanki beni hep görüyormuş gibi yüzümden yüzünü ayırmayışı. Ahh çocuğum ben sensiz nasıl duracağım şimdi. !
Teyzemin diğer 2 torunda oradaydı. Daha önce Umut'tan bahsetmiştim size. 8 yaşında oldu bile. Kardeşi kayra bir buçuk yaşında. Onları da sevdim tabi ki,öptüm kokladım.Umut zaten tüm aile ve sülale için ayrı,özel bir çocuk bizim için. Babası lösemiyle tanıştığında,anne karnından merhaba demişti bize. Babası onun varlığına olan heyecan ve umut ile atlatmıştı o menen hastalığı. Şimdi ailemizin kıymetlisi o. Neyse konumuz Yusuf Deniz.
Daha konuşmuyor,anlatamıyor derdini,sevgisini ama öyle ilgi isteyen ve öyle harika gülümseyen bir çocuk ki. Nasıl anlatıyor ona olan sevgimizi alıp kalbine yerleştirdiğini.
Ahh çocuğum ben sensiz nasıl duracağım şimdi. !

Bugün... dün gece bir sıkıntı yaşamıştım,gece pek uyku tutmadı.Sabah 11 gibi uyandım. Bir kaç saat sonra hemen karşıdaki markete gidip birer dondurma aldım. Tam çıkacaktım ki,yarın akşam halamın doğum günü.Kasanın önünde duran Osmanlı Kolonyasından aldım,bu sene de böyle olsun,mis gibi koksun yeni yaşın dedim.
Eve geldim, biraz uyudum uyandım,yemek yaptım yedim,yedirdim o arada çayı koymuştum,şimdi çay içmekteyim.
Bu gün de bitti,sağlıkla,şükürle.Yeni hafta huzurla başlasın inşallah...

Üstte papatyalar bıraktım size,kolonyanın kokusunu alamadınız ama papatyaların kokusuyla mis gibi bir haftaya başlayın diye...

2 yorum:

Handan dedi ki...

Papatyalar çok güzel, en sevdiklerimden :)

Günaydın :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; sevindim buna. günayydııınnnn

Yorum Gönder