2 Haziran 2015 Salı

Neler mi Yapıyorum ?

2 hafta önce annemle babam yazlık eve gittiler.Haftaya 2-3 günlüğüne gelecekler. Geçen hafta erkek kardeşim ve halam 2 günlüğüne annemlerin yanına gidip geldiler. Bu esnada ev düzeni benden soruluyor tabi. Geceden yemek yapıp ertesi güne hazır olması günümü baya bir rahatlatıyor. Ama bazen evdeki herkes farklı bir şeyleri sevince önceden hazırlıklı olmak güçleşiyor.
Dün öğlen vaktiydi.Karnım iyice acıktı. Önce pilav ardından patates yemeği yaptım. Çalışmaya devam ederken bir yanda da yemek yedim. Oldukça zorlandım.
Saat 17.30 olduğunda 2 komşuya uğrayıp avon ürünlerini teslim etmek için evden çıktım. Aaa o rada bir de halamın yaptığı kahveyi içtim. Yarım saat kadar komşunun birinde kalıp diğerine kapıdan uğradıktan sonra eve geldim. Kız kardeş işten gelmiş,yemek hazırladım ardından çay demledim. Anlayacağınız hem ev kızı hem de çalışan kadın modeliyim.

Gece biraz kitap okuyup,nefes egzersizi de yaptıktan sonra uykuya daldım. Sabah 9 da ptt ye gidip, bir süredir görüşemediğim arkadaşımın kargosunu gönderdim oradan kuaföre gittim bu gün kapalıydım geri dönüp hastane yoluna saptım gitmeden bir de Badem'in kafesine oyuncaklar aldım. Dün eylem yaptıklarından bugün hastalar yığılmış.2 saat aç karnına ayakta bekledikten sonra tahlilimi yazdırabildim ve labaratuvarın kapanmasına tam 1 dakika kala kanımı aldırdım. Resmen hastanenin içinde koşan bir insandım.
2 gün sonra çıkacak üre sonucumu 3 gün sonraya aldığım göz randevumla birlikte değerlendireceğim ki işten fazla izin almamış olayım. Buna rağmen patronumdan bu sabah işittiğim cümle tüm günün zaten pek olmayan moralini yerle bir etmeye yetti,neyse.
Yarın akşam Kadıköy'de olacağım. 2 ayrı insanla görüşüp ayak üstü avon ürünlerini teslim edecek ve 1.buçuk saatlik yolu geri geleceğim.Cumartesi günü en yakın arkadaşlarımdan birinin oğlunun sünnet düğününe gitmek için yine yollarda olacağımdan çalışamayacağım.
Ve tüm bunların dışında,bu sabah kalktığımda sağ kulağım tamamen tıkanmış durumdaydı. Hala tıkalı. Hastanede fazla zaman kaybettiğim içn bir de KKB doktorun auğramayayım diye düşündüm ama keşke işimi ve insanları bu denli düşünmese idim. Zaten kimseye yaranabilen biri değilim.
Yani kısaca böyle işte. Bu günlerde ne haldeyim ben de bilmiyorum.Olduğu gibi size aktardım. son derece düz ve sıradan cümlelerle. Başka türlüsü ne yaşamıma ne de kalemime yansımıyor şu ara.

2 yorum:

Handan dedi ki...

Ne güzel bir sürü işi halletmişsin :-)

Kendi işlerini hele de sağlıkla ilgili olanlarını başka şeyler için erteleme ama, sağlık bu, işinden ne denirse densin hicbiri senden önemli değil..

Haydi kolay gelsin:-)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; zor bir gündü.hem de çok zor. sinirlerim alt üst oldu. kim önemli,neyi önemsemek lazım neyi ne kadar kaale almak gerek hepsi karıştı.

Yorum Gönder