17 Şubat 2015 Salı

İyi Gidiyoruz...İyileşiyoruz...

/İlgiyle dokunun,hayatınızdakilere. Önemseyerek bakın... İyileşecekler,göreceksiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. /

Sessiz, sakin yatıyoruz. Ateşimiz 40 lardan 37.5 lere düştü an itibari ile. El ele oturuyoruz yatağın içinde. Vücut direnci öyle düşmüş ki,abla ağlamak geliyor içimden dedi bir ara. Ağla bebeğim, tutma kendini dediysem de yapamadı. Yanımda kal dedi sadece. Aldım getirdim salonda yatak açtık.Şimdi el eleyiz,o yatıyor ben yanında başını okşuyorum.Öpsene diyor beni,gelsene yanıma,tutsana elimi.

Bir çok konuda zevklerimiz aynıdır,ablasının bir tanesi ile. Yemek konusunda da benzer şeylerden hoşlandığımız doğrudur genelde. Popeyes markasındaki dürümlü tavuklara biteriz ikimizde. Ateş biraz düşünce abla dedi alsan da yesek şimdi. Yarın ateşin düşerse alırım demiştim,dün gece. Bugün karlı bir sabaha uyanınca ben eve hapis tabi. Ama söz  de verildi bir kere. İnternet siparişi verelim dedim ama almak istediğimiz menüde kararsız kalıp bir kaç şey sormamız gerekince olmadı öyle.
Karda ayağım kayacak diye korkudan da çıkamıyorum evden. Aklım verdiğim sözde,gözüm canımın en özel köşesi olan kardeşimde.

Ayağım fena...Zor adım atıyorum. Kullandığım kremler ve haplar hala etki etmedi 15 gün sonraya aldığım ortopedi bölümündeki randevumun bugün tesadüfen girdiğim sistemde iptal olduğunu,doktorun izne ayrıldığını gördüm. Yeni randevuyu bir hafta sonraya alabildim. Belki yarın özel hastaneye giderim. Önemli olan sıkıntımdan anlayacak bir doktora denk gelebilmek ki bu benim için şans değil. Bütün seceresini okuyup öyle gidiyorum doktora. O beni bilmiyor ama ben neyle karşılaşacağımı büyük ölçüde biliyor oluyorum.

Önce oğluş iyileşsin, ablası sözünü yerine getirsin. Gerisi kendiliğinden girer yola zaten.


10 yorum:

Çocuk dedi ki...

Allah tez elden şifasını versin inşallah..

Kelimelerle Dans dedi ki...

Çocuk; amin...şimdi biraz daha iyi.halsiz,kalkınca başı dönüyor falan ama beni esas korkutan ateştir her zaman. düştü gibi şuan...

Adsız dedi ki...

Nası oldu kardeşin..bilmiyorum neredesin ama havalar soğuk istanbulda aman dikkat..ay çorba falan yapın ona bide sıkı sıkı sarılın iyi gelir..:):)

Adsız dedi ki...

Nası oldu kardeşin..bilmiyorum neredesin ama havalar soğuk istanbulda aman dikkat..ay çorba falan yapın ona bide sıkı sıkı sarılın iyi gelir..:):)

Kelimelerle Dans dedi ki...

sessiz prenses; yorumunu geç fark ettiğim için özür dilerim öncelikle.
çok şükür iyileşti kardeşim. sımsıkı sarıldım,sevgimle sarmaladım:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

bu arada istanbuldayım ve kar dolayısı ile eve hapis durumundayım...

Adsız dedi ki...

ah şekerim özürde ne demek öyle ben biloğundayım keyifle hem biloğunun müzklerini dinliyorum hem seni okuyorum..Birde cepten yorumlar hep çifter çifter çıkıyo ..:):) güldüm şu ann:):) kar çok zorladı bizleri doğanın ahengi işte:):)

Kelimelerle Dans dedi ki...

sessiz prenses; nedendir bilmem ikişer,üçer çıkıyor yorumlar,cepten yazınca. olsun varsın:) keyifli vakitler geçirilmesine çok sevinirim. her daim beklerim. müziğin ahenginde,yazıların büyüsünde güzel vakitler geçirmen dileğimle.

Handan dedi ki...

Ablalar da kardeşler de iyi olsunlar hemen diyeceğim ama ben bizim maymunlarla koştururken pek blog dolaşamadığımdan geç kalmışım, iyi olunmuştur artık:-)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; kardeş gayet iyi. abla için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... bir ileri iki geri durumda abla. iyi olacak inşallah... geçmişler olsun senin miniklere de:)

Yorum Gönder