13 Şubat 2015 Cuma

İnandıklarınız Sizin Gerçeğinizdir

Günlerdir yazmıyor muşum,şimdi fark ettim. Ne yazsam bilemedim.Ara verince böyle oluyor nedense. Anlatacak hiç bir şey yokmuş gibi sanki. Aslında öyle mi? 
Satır satır yazmak,cümle cümle konuşmak, dakikalarca anlatmak,içimdeki heyecanı paylaşmak istiyorum. Tüm bunlar yerine heyecanımı baskılıyorum. 

Yarın 14 şubat... Kalp kırmayın,sevginizi sevdiğiniz herkese geç olmadan verebilmenin yollarını arayın. Bu özel günde büyük bir enerji olacak evrende. Herkes aynı güne sığdıracak sevgi gösterisini. Dolayısı ile yadsınamaz bir güç olacak yer yüzünde,sevgiye,olumlu olan her şeye dair. Güzel olan her şeyden nasibinizi alabilmeniz dileğimle.
Acı dolu bir hikayeyle başlamış olan sevgi günü, böylesi güzel hale getirildi ise, düşüncelerinizin ve duygularınızın gücünü önemsiz saymayın... Bir bakın hele sevgililer günü nasıl ortaya çıkmış da nasıl gelmiş günümüze. Siz hala prangalarınızı yıkamamaktan mı bahsediyorsunuz bana...

İnanın içinizdeki güce... İstediğiniz her şeye inanın... İnandıklarınız sizin gerçeğinizdir.

......
3 haftadır sağ bacağımın damarı çok acıyor. Sanki  her adımımda şiş saplanıyor.bazen oyle ağrıyor ki, yürüyemeyecek kadar tutuluyor. Buna ragmen ben ne yapiyorum, elimden geldigi kadar gezip-tozuyorum. Inanin bana, içimdeki güce / yaşam enerjisine ben bile hayran kaliyorum.

2 yorum:

Hamiyet Akan dedi ki...

Her şeye ve her olumsuzluğa rağmen merhaba yeni güne, merhaba sevgiye ve güzelliklere, merhaba çilek kıza ve yüreğine :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Hamiyrtet; merhaba sana ve tum herkese...

Yorum Gönder