4 Şubat 2015 Çarşamba

Beni Bana Anlatsana

Keşke;
hayattan yorulduğumda,isteklerimden yıldığımda,bana hayallerimi hatırlatacak ve kaldığım yerden umutla devam etmemi sağlayacak insanlar olsa,yanımda.
Bazen ne çok ihtiyacım oluyor içimdeki benin bana anlatılmasına.

6 yorum:

Çocuk dedi ki...

En büyük yanlışımız, insanlardan bir beklenti içinde olmak zaten.. Ne zaman ki birilerinden birşeyler bekledik, o zaman kahır azabını çekmeye başladık..

Benim tavsiyem ; kimseden bir şey bekleme hatasına düşme.. Sonra üzülüyorsun.. En sevdiklerin, güvendiklerin bile seni hiç bir zaman tatmin edemiyor.. Kişi kendiyle yalnızdır.. Sarılabilirse bir Allah'ı vardır.. Sarılamazsa ömür boyu beklenti içinde kalır..
Allah sıkıntılarından kurtarsın, yar ve yardımcısı olsun..

......................................
Şu sayfana girdiğimde çalan müziği kaldırırsan çok ama çok ama çok sevineceğim.. Aylardır hep aynı müzik.. Çok sevdiğim müziği sevmez oldum..

Kelimelerle Dans dedi ki...

Çocuk;tavsiyene doğduğum günden beri uyduğumu söyleyebilirim insanlardan beklenti içinde olmayı sevmem.kendimi pek de yalnız hissetmem aslında.kendime yetebilen bir yapıya sahibimdir. ama bazen öyle şeyler olur ki seni anlayan birilerine ihtiyaç duyarsın.sıkıntılarına,tanıdık gözle bakan,seni anlayan bir çift göz ve kalbe ihtiyacın olur.öyle bir zaman diliminde öylesine yazılmış bir yazı idi işte.

Değişikliği pek seven biri değilim bilirsin.konu müzik ise hiç de anlamam zaten.sevdiğim bir kaç parçadan biriydi bu şarkı.beğendim ve yerleştirdim sayfaya. ama bir değişiklik olacak olsa sayfamda hangi müzik olsun isterdin ?

Çocuk dedi ki...

Müzik olmasın bana kalırsa.. Neşeli bir yazıda ağır müzik gitmiyor.. Tam tersi için de geçerli..
Müzik olmasa daha iyi olur kannımca.. İlla müzik istiyorsan, yazdığın yazının altına eklersin, duygularını aktarmış olursun ama her saniye aynı duygu içinde aynı müziğin olması beğenilecek bir durum değil..

Kelimelerle Dans dedi ki...

hmm haklı olabilirsin bu fikrinde.ama bir de şöyle düşünüyorum; her yazının altında farklı müzik karmaşa yaratıyor,yazarın tarzını yansıtmıyor gibi geliyor.kaldı ki müzik zevki gelişmiş biri değilim,tek şarkı ile idare etmeye çalışıyordum. :)

müzik eklemekteki maksadım,sayfama gelindiğinde içinde bulunulan durumdan sıyrılıp şarkının pozitif havasına bürünmekti. bu sebeple pozitif bir müzik önerisinde bulunmanı rica etsem ne önerirdin?

Çocuk dedi ki...

Sabahın en erken saatlerinde güne uzun hava ile başlayıp, gece bitene kadar uzun hava, tüürkü, slov pop dinleyen birine pozitif müzik soruyorsun ya, pes..

Kelimelerle Dans dedi ki...

Çocuk; işte bu yüzden fikrin önemli aslında.slow müzikler seven biri olarak sayfama geldiğinde hareketli şarkılardan hangilerini dinlemek isteyeceğini merak etmiştim. takipte kalınız efenim...becerebilirsem güzel şarkılar olacak yakında.

Yorum Gönder