6 Temmuz 2015 Pazartesi

Kötüsün İnsanoğlu(!)



Benim yaptığım da işmiymiş,evden çalışmak da neymiş. Allah bilir bütün gün yan gelip yatıyormuşum. Çalışmak böyle olmazmış. İnsanların sabahın köründe,otobüslerde canı çıkıyormuş. Hayat çok zormuş.Bir de çalışıyorum diye hava atıyormuşum. Aa bir de ne zaman görseler geziyormuşum. Valla hayat bana güzelmiş. Acaba ben ne şanslı olduğumu biliyormuymuşum. Onu bunu bilmem de bazen şu saygılı kişiliğime küfrediyorum. Bu kadar susabildiğime,gülümseyerek geçip gittiğime vallahi şaşıyorum. Nasıl oluyor da ben en hassas olduğum konulardan birinde insanların tepkisine kayıtsız kalıyor gibi yapabiliyorum,PES(!)
Ön yargılarınıza,yaşınıza ve yaşamışlığınıza rağmen yargılamalarınıza,hayatı bu kadar hafife almanıza,tek düzel görmenize ve kendinizden ibaret sanmanıza,doğruların çeşitliliğini tanıyamamış olmanıza,yıllarca çalışmış olup da paradan başka bir şey kazanmayışınıza PES(…)


.............
Üstüme gelme insanoğlu.Ezilirsin ağırlımda,benden söylemesi. Öyle kuvvetli,öyle ağırım ki bu ara bence sen bana hiç yanaşma.Bırakın ben kendi kalkanıma sarınıp,kabuğumun içine saklanıp yaşayıp gideyim. Yapmayın...Kötü olmayın. Bana zarar veremiyorsunuz ama kendinize yazık. Bu yaşa kadar hala iyilikten nasibini alamamış insanlar görünce kendi derdimi bırakıp üzülüyorum hallerine.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın durumundayım. Ne olur bulaşmayın.akmayın,kokmayın,yanıbaşımda dolaşmayın. Herkes kendi hayatını yaşasın da bana el uzatmasın. Beni görmesin,yok saysın.Yeterki zararı dokunmasın. Beni kendi gücümle başbaşa bırakın,az kaldı dünyaları delecek durumdayım. Enerjimi çalmayın. gidin içinizdeki pislikte,art niyette,kötülükte yıkanın da küllerinizden yeniden doğuverin.Aklanın paklanın da yaşamın tadını çıkarın. Ama ne nolur bana bulaşmayın. Hayır yani istediğinizi de alamıyorsunuz,yazık oluyor kurduğumuz cümlelere,zihninizden benim için geçirdiğiniz fesat sözlere.  Yoksa gülüveriyorum bu süreçte.İyi de geliyor hani. 

2 yorum:

silence dedi ki...

İnsan evladı söyler...sen duymak istediklerini duy..sen ki kişisel gelişim insanısın çocukkız de haydın bak işine .. kedi ve ciğer hikayesinin uzantıları bunlar.. boşgeç....... bana da geçen biri " hani sen çalışıyordun neden facebook'dasın" dedi.. cevabım acı oldu " hepsini yapabiliyorum" dedim.. hayır yani sana ne?? işte bu.. ver cevabını ve mümkünse defolu insanları çıkar hayatından yani bence...gerisini hafta sonu konuşuruz...

Kelimelerle Dans dedi ki...

kadife zamanlar; hayatımda olan biri değil zaten.Benim hayatımda olsa idi bu cümleleri kurmaya utanç duyardı;) "çocukkız" yeni bir tanım geldi aman allahım...çilek kız kız bunu pek sevdi:) ama kelebek daha iyiydi sanki. çilek kızdan da şikayetçi değilim hani :)

Yorum Gönder