14 Aralık 2016 Çarşamba

Gömük Diş Operasyonu

Sıcacık evimde oturup biraz kitap okuyup,biraz çocuklara bere örmek varken ben kalkıp buz gibi havada hastaneye gitmek için hazırlanacağım.
20 lik dişimin yarısı çıkmadığı ve lenf bezlerime zarar verdiği için cerrahi operasyon geçireceğim.
Dibine kadar korkuyorum. Omur ilikten,beyne 7 ameliyat geçiren ben sadece dişten korkuyorum,
Bir arkadaşımla dün böyle konuşunca bana dedi; bak sana bir video gönderiyorum aç izle. Halepteki çocukların yaşadıklarını görürsen kendi derdini unutur haline şükredersin belki.
-İrkildim...
...

Biliyorum Halep i. Farkındayım o çocukları. İçim yanıyor,dualarımda yer alıyorlar. Ama işte insanız kendi derdimiz varken başkalarını ne kadar umursayabiliyoruz ki.
Affet Allah'ım... Kendi derdime düşüp de hayatın içindeki olayları küçümsermiş gibi olan tavrım için,nice acılar yaşanırken bir kaç iğne ve dikişten korktuğum için. Günlerdir yatıştıramadığım gerginliğim için...Affet Allah'ım,yorgunluğum,bıkkınlığım,üzgünlüğüm,korkum ve etrafımdaki bir kaç insanı da tedirgin ettiğim için.

Ben de bazen güçlü olamıyorum işte.Öyle bir zaman şimdide.
Bu gece 21 de...Ne kadar sürer,sonrası ne olur bilmiyorum.dua edin de uyuşsun diş etim,acı çekmeyeyim...


4 yorum:

Handan dedi ki...

Geçti geçti.

Sadece C. dedi ki...

Öncelikle çok geçmiş olsun, sanırım geçmiş bitmiştir bu saatlerde. Benim de gömülü bir 20liğim var (diğer üçü hiç çıkmadı) ve deli gibi korkuyorum bir sorun çıkartacak diye ve eminim ben böyle takıntılı bir şekilde korktuğum için başıma da aynen gelecek :( Fakat şunu da eklemek isterim evet içimiz kan ağlıyor Halep'te yaşananları kendi hayatlarımızdaki acılarla karşılaştıramayız bile ama herkesin derdi kendine büyük diye de bir söz vardır, o nedenle kötü hissetmemelisin.. Çok insanca duygular bunlar. Tekrar geçmiş olsun!

Handan dedi ki...

Nasıl oldun, merak ettim.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Handan abla; anca gecti..geldim burdayim...

Cerenmus; cok ciddi agri nobeti gecirirken okudum yorumunu.ancak cevaplayabiliyorum.evet insan once kendi derdine sariliyor sonra genis acidan bakabiliyor cevresine,topluma.biz iyi olmazsak kimseye de faydamiz olmaz dimi.ben şu bencilligi pek beceremiyorum ama deniyorum iste.

Yorum Gönder