4 Ekim 2016 Salı

Keşmekeş

Yoruldum...
Ellerim bilgisayardayken,kulağım telefonda aklım başka bir noktada.
Bilmiyorum...Karmaşık günler... Yazın ortasında bile böyle stresli değildik. ekipçe delirdik bugün. Kimi aradıysam sakinleştirip kapattım da birine de dert yanamadım. Yanmam... Yanamam... 
La havle der devam ederim yoluma,gittiği yere kadar.
Şuan yorgunluğumun dışında herkesin üzerime çökmüş sinir,stresi de var. Bir arınmam lazım bu negatifliklerden ama iş bitmeyecek gibi görünüyor. Boşuna hayal kurmayayım bari. Bu şekilde yarına bağlarım ben kendimi.

İyi akşamlar size. Ben akşam yemeğimden sonra içeceğim çay düşünüp bir mutlu oluvereyim en iyisi...
Siz neyi düşünür de modunuzu yükseltirsiniz ki?

8 yorum:

Demirlady dedi ki...

çilekciğim uzun zaman oldu sana gelmeyeli. daha doğrusu bloga gelmiyordum. akşama çayı düşünerek mutlu olabiliyorsan zaten senin mod ayarların gayet dengeli demektir:)
cnım ben birşey düşünemesem de rahatlatıcı bir müzik ve içecekle bir de olumlamalar yaparak bir nebze kendimi rahatlatabiliyorum. Gelip geçici dertler olduğunu bilmek te rahatlatıyor beni. Yani sağlığım yerinde evladımın sağlığı yerinde o yüzden dertler keşmekeş ler nasılsa akar yolunu bulur diye düşünüyorum. kocaman sevgiler yolluyorum <3

Kelimelerle Dans dedi ki...

Demirkadın demir; seni özlediğimi fark ettim. İnsan hiç görmediği ve aslında pek de tanımadığı birini özler mi? hı hı pekala özler... olumlamalar da olmasa halimiz nece olurdu dimi? sevgiylee

oytunla hayat dedi ki...

Ne kadar güzel basit şeylerle mutlu olabilmek :) Bak ben o durumlarda olduğum zaman nedense tatil hayal edip mutlu oluyorum :)))
Hayal bu ya...
Ne diyorlar son zamanlarda, hayaller Paris gerçekler .... sen doldur artık boşluğu :))

Kelimelerle Dans dedi ki...

Oytumla Hayat; hayaller gerçek olmayacak olsaydı kurulmazlardı ;) neyle mutlu oluyorsak öyle devam... :)

narkoz dedi ki...

Bu dünyanın ne derdi biter nede işi ya valla yoruyor bu hayat benide insanlarda extra extra yoruyor sonra oluyorum pofff. Ama işte uyku denilen o güzel şey varya tek ilacım:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

narkoz; bu kadar karamsar olmasak ? belki güzel şeylerde oluyordur göremiyoruzdur. dünya dertten ibaret değildir. boş yer eiçimizi karartıyoruzdur,hı ne dersin?

narkoz dedi ki...

:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

narkoz; heh şöyle. Gülümseyelim hep birlikte...

Yorum Gönder