10 Mart 2016 Perşembe

Kısa Konuşmadan Uzun Mutluluk

Saat 13 civarı telefonum çaldı. Çok uzun zamandır sesini duymadığım arkadaşım/Avon bölge müdürümdü.Senin evin oradan geçiyordum aklıma geldin bir arayayım dedi. Ve kısa bir sohbetten sonra ekledi.
"Bu saatte kimi aradıysam ya uyuyordu ya hayattan bezmiş bir moddaydı. Herkes bir oldu olan azıcık enerjimi de emdiler.Sen öyle enerjiksin ki insanın güne seninle başlayası geliyor ve hatta akşamı seninle noktalamak bile dinlendirir eminim beni.
Ne zaman arasam pozitifsin,öyle ki bu hayatındaki insanlara da kötü olma şansı vermiyordur eminim. Ben en azından seninle konuşunca diriliyorum,enerjimi topluyorum.Sen nasıl başarıyorsun bu denli pozitif olmayı ? "
Öyle mutlu oldum ki duyduklarıma.
Ben hep böyleyim dedim. Özel bir sebebi yok bu halimin. Her halde enerjim sabittir benim. 
Çok keyifli olamıyor insan her zaman. Hayat zor tabi ki,binbir dert,kaygı,tasa var hayatlarımızda,benim de var hem de pek fazla. Ama bunu hayatımın içine yayıp önümü tıkamasına izin vermiyorum. Ve mümkünse hayatımdaki hiç kimsenin de gününü kötü geçirmesini istemiyorum. Birileri bir yerlerde benim enerjimden faydalanıp kendini iyi hissederse tamamdır bu iş. Benden mutlusu yok.
Olmaz mı hiç dedi,senin hayatında olan,yakından iletişim kuranlar ne şanslılar ahh keşke daha sık görebilsem seni dedi. Ara dedim...Ne zaman istersen,ben buradayım. Enerjim sana da yeter bana da.

Benim ki azalırsa senden faydalanırım ben de. O zamana kadar ikimize de yeter bu ışık.Yok dedi senin ki dünyaya yeter; gülümsedim.Gülümsediğimi görmedi.Ama biliyorum ki o benden sonra günün diğer yarısını daha iyi geçirdi.
Bu kısa konuşmadan uzun ve tarifsiz mutluluk duydum.  Zaten içimde varolan enerji başkalarının da işine yarıyormuş ya bunu bilmek...Bilmem ki nasıl ifade edilir. Koca bir tebessüm sadece kalpte yerini alan.Gerisi teferruat... Gülümseyin hayata ve yaşadığınız zorluklara. Hayatınızı iyileştirmek için yollar arayın. Hiç bir şey yapamıyorsanız başkalarına negatif enerjinizi yansıtmamak için çaba harcayın. Kimsenin enerjisini çalmaya hakkınız yok,unutmayın... 
Farkındalığı yüksek bir gece ve mutlu yarınlar dileriimm...

5 yorum:

Naz dedi ki...

Aynı şeyleri söyleyebileceğim birkaç arkadaşım var ve gerçekten seslerini duyunca tüm olumsuzluklar silinip gidiyor kafamdan hatta bazen telefonda gülme krizine bile girdiğim oluyor :)

Kitap Eylemi dedi ki...

ne güzel bu enerjiye sahip olup bunu diğer insanlara da geçirebilmek . :) daim olsun dilerim...

Kelimelerle Dans dedi ki...

Naz O ; ne güzell böyle insanların hayatınızda olması. benim de var böyle arkadaşlarım,her ne kadar beni öyle görseler de ben de onlardan enerji alırım:)

kitap eylemi; inşallah öyle olur. teşekkür ederiimmm:)

burcu dedi ki...

Aksine ben de hep bezgin. Telefonu açmaya bile eriniyorum :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Yazdan Kalan; aaa olmadı ama şimdi. Hemen enerjik olmanın yollarını aramalısın bence.Yazık o güzel ruhuna. Bunu kendine yapmaya hakkın olmadığını düşünüyorum. :)

Yorum Gönder