9 Mart 2016 Çarşamba

Gün Ayyyy Dııınnnnn

Dün çok yorulmama rağmen sabah öyle dinç uyandım ki hatta vaktimden de önce. 8.55 de kalkıp 9 da bilgisayar başında olan ben.,8.30 da uyanıp aynı dakika bilgisayarı açmaya yeltendim.Kalkayım da çalışayım bari dedim.
Sanki patronum bilse madalya verecek erken başladığım için. Pehh...
Ona kalsa 7/24 çalışır moddayız zaten. Mesai saati benim kendimi kandırmam bir nevi.
Dün akşam güya 17.30 da biten mesaimden sonra elimde 3 büyük poşet ve kol çantasıyla zar zor yürürken bindim otobüse.Neyse ki otura bildim bu sefer.Ardı ardına telefonlar geldi .Hepsine de bakacağım illaki. Sanki bir çiple kontrol ediliyorum da bakmasam ceza verecekler bana. Sorumluluk işte,kolay gelinmiyor buralara :)
Yaklaşık 5-6 kez telefonla konuşup programı yerine oturttuktan sonra 1 de mail geldi ki,cevap verip bu sabaha programa almam gerekiyordu. Eller kollar dolu,boyumca ağırlığın altında zaten ezilmişken ne zor oldu. ! İnsan isteyince her şey oluyor.

Yolculuk boyu ve sonrası... İşler işler hep işler... Benim hayatımın önemsenecek kısmında hep iş var. Hatta sonrasındaki buluşmada bile bir kısmı işti aslında. Teslim edilecek olan siparişler ve görmekten büyük mutluluk duyulan arkadaşlıklar. Yeni insanlar tanıdım ayrıca,farklı yüzler,farklı fikirler bildim.Yeni yerler gördüm.Yeni eşyalar,yeni bir yaşamın başlangıcına tanıklık ettim.
Hayırlı olması dualarıyla yeni hayatlarına eski tanıdıkları uğurladıktan sonra elim kolum boş,kitabımı okuyabilmenin rahatlığı ve oturabilmenin mutluluğuyla bindim otobüse.
Onca ağırlığa bir de kitap taşıdım ya aferin bana. Onca iş arasında kendime zaman ayırabiliyorum hala.Sevdiğim şeylere,yapmak istediklerime vs
Sorumluluklarınızı severseniz,onları yük gibi değil de hayatınızı kolaylaştırmak için araç görürseniz bence oluyor bu iş.Hayattan daha da çok zevk alıyorsunuz hatta.

Şimdi mesela,kolum öyle ağrıyor ki o poşetleri taşımaktan,ama güneş de bana bakıyor karşıdan.
Ben bir balkona çıkayım,güneşle sarılayım,kucaklaşayım. Derin derin diyafram nefesi alıp çakralarımı açayım da hayatı daha da farkında olayım.

Gün aydı mı size de ? ;)

2 yorum:

Handan dedi ki...

Günaydın :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; tünaydııınnn

Yorum Gönder