5 Aralık 2013 Perşembe

Tebdili Mekan

Değişiklikleri sevmezsin ama çok sık değişir bir şeyler.Rutin bir kişilik olmayı yeğlemediğin halde uzun süredir birbirinden farksızdır sana göre günler.
İnsan bazen gönlünde geçtiği gibi yaşayamaz.Dilediği gibi yazamadığı anların kendine verdiği huzursuzlukla eş değerdir hayattan aldığı memnuniyetsizliğin tadı.
Ve bazen hem hayat karmakarışık ilerler,hem de yazım işleri. Değilmi ki yazarken yaşıyoruz bir çoğumuz.Kalemimizle entegre hayatlar yaşıyor olmayı yadırgamamalı.
Şu sıra yerinde gitmeyen bir çok şey varken hayatımda 8 yıldır düzenli yazdığım blogcu.com sitesinden alt yapının bozukluğu sebebiyle ayrılmışken,kendi adıma bir sayfa oluşturmuş keyifle yazıyordum ki alt yapısını kullandığım sitedeki sorunlar bunalttı beni.
Yazarken refah düzeyimin yüksek olmasını isterim ki,kalemime kilit vurmak zorunda kalmayayım.
Her şey yolunda değilse bile hayatta,yazarken,olmak istediğiniz yerde hayal edebilirsiniz kendinizi.Ama rahatça tutamıyorsanız kalemi,her şeyin yolunda olmasının pek önemi kalmamıştır.
İşte bu noktada,daha rahat mekanlar,sorunsuz şablon ve güzel bir yazı ailesinin içine atarsınız kendinizi.
Tanıdık kalemler etrafınızda olsun,sıcak gülümsemeler yorumlarınıza damlasın,keyifli yazıların ardı arkası kesilmesin dilersiniz.İşte o dileğiniz blogspotta can bulabiliyor şu dakika.

Keyifle yazarken ben,sayfamda huzurla dolaşmanız dileğimle.

10 yorum:

Bir hayal kur dedi ki...

canım benim hoş geldin aramıza:) buradan memnun kalacağını umuyorum.. o güzel içten sıcacık yazılarını yazmaya devam etsin kalemin..

Kelimelerle Dans dedi ki...

Bir hayal kur; hoş buldum canım.pek hoş buldum hem de.dilerim sevilir yazılarım burada da:)

deeptone dedi ki...

merabaaaaa. hoşgeldiniiz.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;çok teşekkürler.hoşbuldummm:) sen de bloğuma hoşgeldinnn:)

deeptone dedi ki...

hımmm sen o zaman bizim bir hayal kur'un arkadaşısın. o da senin gibiymiş ya. ordan gelmiş. blogspot çok iyi ya. benim ilk ve tek blogum ve yıl sonunda 3 yıl bitiyo.
:)
burda çevre çok sıcak.

bi de bizim bloglar mahallemiz var. oraya da katıl. hepimiz ordayız ki.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;evet hayal kurun arkadaşıyım da nereden anladın bunu? :) linkleri mi takip ettin:)

deeptone dedi ki...

yok.
bir hayal kur, blogçu diye bi yerden geldiğini sölemişti daa önce. ve onu da pek severim. pek temiz kalpli yazıyo. sona sen de blogçudan geldiğini söledin. üstte de onun yorumunu gördüm. anladım işteee. onun bi arkadaşı daa geldi bu hafta. kalemhane diye. o da iyi yazıyo.

:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;hepimiz burada toplandık.yeni bir çevreyle daha da büyümek üzre:)

deeptone dedi ki...

eveeet.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

:)

Yorum Gönder