5 Aralık 2013 Perşembe

Son Günlerde

Taa Gebze’ye yakın oturan ben kendimi İstanbul’da oturuyor kabul ediyorum hala.Daha doğrusu öyle sanıyordum bu haftaya kadar.
Öyle bir koşturmaca içindeyim ki evimi otel olarak kullanıyorum diyebilirim.Ve bu süreçte çalışıyorum da ama gündüzler gece oldu bana.Gecelerim aydınlık da gündüzlerim yorgunlukla bulanmakta.
Neden derseniz tam da böyledir sebeplerim;
Sabah Kartal Devlet hastanesine gidip oradan dönüşte saat 16 da girmem gereken fizik tedavi için evime yakın hastaneye gelip saatimden önce giriyorum ki tekrar tekrar evden çıkmam gerekmesin.Akşam üstü iş saatim bittiğinde bozuk olan bilgisayarımın yerine yenisini almak için arayışlara giriyor arıyor tarıyorum.Ertesi gün sabah erkenden fizik tedaviye gittiğim hastanedeki göz doktoruna gidip işim erken bittiğinde fizik tedavi bölümüne de uğrayıp eve dönüyorum.Oturuyorum işimin başına.Akşam yine bilgisayar bulma çalışmaları.Tabii ben gittiğimde bilgisayarcım kapanmış oluyor bazen dönüp geri geliyorum ki ağlayacağım sanki yolda yürürken.
Bir sonraki gün yine sabah Kadıköy’deki ayakkabıcıma gidip bir haftadır çağrıldığım provaya iştirak ediyorum.Ardından yine dönüşte fiziktedaviye girip ve işimin başına dönüyorum.Sözde ben her gün 16 da gidecektim tedaviye ama diğer işlerimi hallederken canım çıktığından dönüşte uğrayıveriyorum 1 saatliğine yatıp dinleniyorum.Artık orayı ara durak belirledim kendime.Sanki dinlenmem için bir fırsatmış gibi gelmeye başladı.Ve tam sırtımda elektrotlarla yattığım esnada Avon müşterim arıyor,seni bekliyorum neredesin diye sitem edecekken,hemen ona saat veriyorum.Dönüşte sendeyim diye ortamı yumuşatıyorum.
Komşuya da uğrayıp gönül alıp siparişlerini öğrenince evime geliyorum.Gündüz yapamadığım işlerimi toparlıyorum.Aynı tempo ile gidecek 10 günüm daha var önümde.Neyse ki ben gidemesem de bilgisayarımı sipariş verebildim.Yarın yine ayakkabı provam var sabahın 9 unda.tabi bunun için 07:30 da çıkmam gerek evden.yarım saatliğine de olsa arkadaşımı görüp bir çay içebilirsem onun da siparişlerini teslim edeceğim.Eve gelip biraz çalışıp yine her günkü gibi ama bu sefer tam saatinde gidebileceğim inşallah. Haftaya kalıyor bir göz doktoru için kartal devlet hastanesi ve iki gün sonra nöroloji doktoru.O arada fiziğe devam tabi.Yahu her gün de olur mu bu iş böyle.Haftada bir kaç gün olsa idi iyiydi yani.Ama bir bakıma da iyi oluyor.Dinleniyorum orada yatarken 1 saatliğine.Masaj ve elektrotlarla ardından sıcak uygulama ohh miss gibi yatıyorum yatakta.Bazen keşke bitmese diye geçiriyorum içimden.Daha yapacak çok işim oluyor çünkü hastaneden arta kalan zamanda.
Bilmiyorum bu denli koşuşturma nasıl sonlanacak ama yerimde başkası olsa idi eriyip bitmişti şimdiye.Gram verebilmiş değilim bu aç susuz geçen günlerde.Ve merak diyorum ne çıkacak teşhislerde.Hiç bir şey yokken boşuna mı yoruluyorum da canım çıkıyor acaba.Varsa da bir an önce tanışsak kendisiyle de beraber baksak önümüze.Geç tanışırsak alışmak da zor olacak.Şimdi tam zamanı haydi gelsin de mat edeyim kendisini.Tüm bu yorgunluğumun acısını hastalık denen adı henüz belli olmayan illetten çıkarmayı dört gözle beklemekteyim.
Kavgam büyük olacak.Hele bir de önemsiz bir şey ise vay haline.
Ömrümden ömür gitti şu bir hafta içinde.Ben böyle yorgunluk,böyle çaba görmedim bedenimde.Uyumaya korkuyorum sabah uyanamayacağım diye.Bir yandan günü atlamadan yaşamaya da uğraşıyorum ama olduğu kadar artık.İlçeler arası trafiğe son verebilirsem bir hafta içinde,dinleneceğim Allah’ın izni ile.
Sabır ve gücüm tükeniyor bazen ama toparlanarak yola devam…Her şeyin güzel olması için ödediğimiz bedellerin bir an önce hediyelerini toplamak dileğiyle…
Şükür Rabbe…Şükür yürüyebilen,düşünebilen bir insan halinde vuku bulabildiğime,şu yer yüzünde.
/sanırım fazla pozitifiim.Kusra bakmayın ama koca bir aferin veresim var kendime.Hak ettim ama son günlerde.Etmedim mi? ettim ettim.Aferin bana aynen devam yola.Gidebildiği yere kadar umutla.Sonsuzluğa…/

10 yorum:

Bir hayal kur dedi ki...

bu zor zamanları da atlatacaksın sen inşallah canım.. zor elbet, yıpratıcı bir süreç belki ama buna tamamiyle izin vermeyebilirsin, o güzel yüreğinle her zaman yaptığın gibi pozitif düşünerek... ini temiz çıkar sonuçlar da..

Kelimelerle Dans dedi ki...

evelallah sonra da senin gibi dostlart varken yanımda herşey daha kolay.geçicek mutlaka.hem de çok kısa zaman daa;)

Mert dedi ki...

Yeni keşfettim. :)

Kafa Dergi ve Ters Düz'e bekliyorum :))

Kelimelerle Dans dedi ki...

mert;inşallah okuduklarını beğenmişsindir.Yine beklerim...

deeptone dedi ki...

maşallah maşallah valla ne tempoymuş ama geçer bi gün yaa.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;az kaldı geçecek inşallah.son bir hafta diye umuyorum:))

deeptone dedi ki...

bi de çok geçmiş olsun tabii.

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone;sağolasın:) geçecek,geçecek...

Mert dedi ki...

Eveet... :-)

Ben de bekliyorum... :-)

Kelimelerle Dans dedi ki...

mert;gelirim tabii...

Yorum Gönder