13 Aralık 2013 Cuma

Asık Suratlı İnsanlar Çabuk Yaşlanırlar

Zor zamanlar vardır insanın hayatında.Hayat enerjisini düşürecek konular gündeme gelir.İşte o an bazılarımız kendimizi düşünüp üzülmek yerine,ailesini,dostlarını düşünüp dik durmayı seçer.Çünkü onlar zaten sizin yerinize yeteri kadar endişe duyarlar.Roller değişir.Siz onları avutmak,ayakta tutmak zorunda kalırsınız.
Bugün onlar iyi olsunlar ki,yarın sizin piliniz bititğinde yanı başınızda beliriversinler...

Ben hanemde,çevremde,yüzü asık insan görmeye tahammül edemeyenlerdenim.Çocukluğumdan beri bu böyle.Kim ki benim yüzümden asıyorsa yüzünü,ben derdimi unutur gülümsetirim onu.Ben nasıl ki dayanıyorsam sırtımdaki "yük"e,hayatımdaki sınava,beni tanıyanlar hiç bir şey yok muş gibi yapabilmeyi öğrenecekler mutlaka.
Ama tabi o arada azıcık agucuk-gugucuk yapsalar,hayallerime yenildiğimi unutturmak adına güzel cümleler sarf etseler hiç fena olmaz.
Sahi benim hayallerim vardı geleceğe dair.Çok erken değil mi,şimdi bu kış mevsimi.yüreğim üşüyor,kalbim sıcacık iken beynim buz tuttu.
Yaz gelse çözülse damarlarımdaki kan,aksa beyin sıvım kalbime doğru.Ben şimdi düşlemeye korktuğum hayallerimin gerçek olduğunu görebilsem huzurla...

Yani kısaca;herkes gülümsemeli hayata.Ben etrafımda asık suratlı insanlar görmek istemiyorum.Sonra alnınız kırışacak,dudaklarınızın kenarlarında çizgiler oluşacak,ben gencecik bir kız iken sizler çabucak yaşlanacaksınız.Aramızda beden farklı zaten ebedi...Bir de asık suratlılığınız yüzünden yaşlandırmayın kendinizi...

19 yorum:

Handan dedi ki...

Günaydın :-)

Aner dedi ki...

Bende etrafimda yuzu asik insan gormeye dayanamam hemen benimde modum duser fakat cokra sabirli degilimdir genel olarak cok sik yuzu asilanlari etrafimda tutmam
Sevgilerimle :))

Kelimelerle Dans dedi ki...

Handan;tünaydııınnnn:)
Aner; hayata tebessüm etmek ve enerji göndermek gerektiğini düşünüyorum. gönderdiğimiz enerji gelip biz buluyor çünkü.

Adsız dedi ki...

Şu yazıya birkaç gün önce ihtiyacım vardı aslında, toparlanabildikten sonra okudum. Keşke daha önce yazmış olsaydın :)) Çok sevdim. Harikaydı.

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens;çok sevindim buna.ihtiyacın olduğunda gelip okur daha çok gülümsersin hayata inşallah...her daim pozitif olabilmek dileğimle.hoş geldin ayrıca sayfama:)

Adsız dedi ki...

hoş bulduk :) bakalım, bloggera geri döndüm. sanırım ait olduğum yer burası. burada çok mutluyum. hep öyle de devam eder diye umuyorum ;))

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens;sayfana baktım ama tek bir yazı gördüm.keşke eski yazılarını da okuyabilseydim...mutlu olduğun yerde olmak güzel...

Adsız dedi ki...

eski yazılardan da yayınlayacağım yakın zamanda :)) evet ya çok güzel :))

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens;beklemedeyim o halde.keyifli gezintiler,sayfamda:)

Adsız dedi ki...

beni izle :)) teşekkür ederiiim :)))

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens; yeni yazılarını görmek için sık sık sayfanı ziyaret edeceğimden emin olabilirsin:)

Adsız dedi ki...

ben de sık sık yazmayı planlıyorum bu aralar :) eski yazılarım diye bir kategori oluşturacağım. yarın mutlaka bir tane yayınlarım diye düşünüyorum :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens;o halde yeni yazılar altında sohbetlere devam etmek dileğiyle diyelim.sevgiler

Adsız dedi ki...

öyle olsun :))

Kelimelerle Dans dedi ki...

k.prens; olsun bakalım (.)

Pehito dedi ki...

Hadi bakalım hayat sana hep huzur getirsin, önce senin yüreğin ısınsın ve yüzündeki gülümseme daim olsun.
:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

pe hito;bu dilediğin hepimiz için olsun inşallah.her daim pozitif olabilmek umuduyla...

Pehito dedi ki...

Istemek başarmanın yarısı :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

pe hito;bazen çok büyük bir kısmı;)

Yorum Gönder