24 Temmuz 2024 Çarşamba

Ağustos

 Ağustos

Öyle çok bekleniyorsun ki...

Sıcaklar beni mahfettiği için pek dışarı çıkamıyorum. İhtiyaçlarımın neredeyse hepsini internetten almaya alıştım bu sayede. 

Omzu açık tişörtler ✅

Güneş kremi-güneş gözlüğü ✅

Son olarak da az önce bikini ✅

Arada ufak tefek detaylar da halledildi. ✅

Kitap alışverişi de yapacağım ama ona henüz kaliteli zaman ayıramadım.


Gönül isterdi ki kendi evimde,çok daha farklı şekilde tatil yapmış olayım amma çok şükür ki tüm konforuyla baba evinin kapısı hepimize açık.  Zamanın çok büyük kısmını bahçede geçireceğim belliki. Ara sıra belki güneşlenmek için denize giderim. Geçen yıl yaşadığım ayağımdaki yarayı bu yıl yaşamamak icin bahçeden dışarı çıkma dese biri vallahi çıkmam yani. Öte yandan yan komşular... Diliyorum ki bu yıl çirkefliklerinden eser kalmamış olsun ve bizi kendi halimize bıraksınlar. Zira geçen sene çocuk küçüktü her şey çok daha kolaydı. Şimdi en ufak bir gerginlik istemiyorum. Onun kafasını karıştıracak zerre bir görüntü,zerre bir söz karşısında korumacı iç güdüm şahlanıyor. Dua dua dua. Allah'ım herkese hidayet ver. Ve herkesin kendi hayatına odaklanıp oralarda gezinmesini, başkalarının hayatına burnunu sokmaması gerektiğini idrak etmelerini nasip eyle.

....

Anneteyzee yok öyle denize gelmem falan. Annem bana yeni bikiniler aldı sana onları göstericem,beraber yüzücez,gelicekssiiiinnn.

Oldu canım tamam bakarız.

Olmazz oylee geliceksiinnnn

 Hıhı tamam oldu. 

Annne,teyzem denize gelicekmiş yaşasııın


(Kızım sen bana fizana gidelim de, ben nasıl gidildiğini araştırmaya başlarım.)

.......

Ağustos

İlk karşılaşmaların ayı. Birlikte ilk ve son kez gidilen tatillerin ruha mühürlendiği tarih. 


1 yorum:

deeptone dedi ki...

bıktık sıcaktan nemden :)

Yorum Gönder