21 Mart 2018 Çarşamba

Neler Oluyor Hayatta,Keşke Herşey Rüya Olsa

Çok kötü 3 gün geçirdim.
En son dayanamayıp ona yazdım.Görüşelim nolur,dayanamıyorum dedim. Bana bir soru sordu. Hayır o değil derken,düşündüm. Evet benim en kötü olacağım konu oydu. Bir tek başıma o konu gelirse  çok kötü olurdum.Diğer her şeyin altından kendi aklım ve duygularımla çıkabilirdim.
Ama olmadı. Yapamadım. Başıma gelmesinden en çok korktuğum şeyi yaşamıyordum fakat bu sefer de dibe vurmuştum. Yaşama sevincim elimden gitmişti.
Ve dedim ki;Bu kadar mı kötü olabilir insanoğlu. Bu kadar mı yaa.Bu mu yani.
Ne pislik bir kalbiniz var yahu. Neyle kirlettiniz ne yediniz içtiniz ne düşündünüz de bu hale geldiniz.
Meğer ben ne harika duygular ve bembeyaza boyalı bir hayatın içinde yaşıyormuşum. Bazı duyguları ve bazı insan tiplerine ne uzakmışım. Yaşadıklarımı sindiremedim,kendimi akşamın bir vakti adeta koşarak onun yanında buldum.
Dedim ki "alın şu kafamı,duvardan duvara vurun da beni kendime getirin,yaşama sevincimi geri verin. Dünya bu kadar kötü bir yer mi lütfen söyleyin.
İnsanlar bu kadar pislik olabiliyor mu bana deyiverin."
Ve bir de şunu bildim,şu son üç günde.
Hayatımda olan insanlar vallahi çok şanslı. Şöyle ki ; sinirlenme hissimi kaybetmişim ben. Bunca şeye rağmen sakinliğimi korumam aptallıkla eşdeğer.
Benimle kavga edene ödül verecekler o derece yani:)
Ne yorulmuşum insanların çiğliğinden,yola gelmeyişlerinden,anlayış nedir bilmeyişlerinden,dinlememelerinden, dinlediklerini anlamamalarından vs vs vs. Mücadeleyi bırakmışım da bambaşka boyuta geçmişim meğer ben.
Yanlış...Böyle olmamalı. Neyse ne tüm mesele o toz pembe,güpgüel dünyamı içindeki pisliğe boyayan,tüm değerlerimi yeniden gözden geçirmeme sebep olan insan... Ben seni Allah'a havale ettim. İşin zor biliyorum,O sana yardım etsin. 



2 yorum:

deeptone dedi ki...

ay aman başına kötü bişi gelmedi ama di mi.

Kelimelerle Dans dedi ki...

deeptone; son derece kötü bir şeydi ama geçti

Yorum Gönder