26 Şubat 2018 Pazartesi

Tatlı Dil

Bazı müşterilerimi öyle merak ediyorum ki. Telefonda seslerini duyup,aylarca bazılarıyla yıllarca iletişim kuruyorum. Seviyem hepsine eşit,ses tonum hep yumuşak ve kısa ve öz bilgilendirici.
ama bazıları var ki,tanımak isterdim doğrusu. Nasıl bir fiziğe sahipler,nasıl gülümserler,nasıl bakarlar ve sinirlenince nasıl tepki verirler. Merak ediyorum işte. Merak ne menen şey !

Her ne iş yapıyorsanız ve bu yazıyı okuyorsanız iletişim içinde bulunduğunuz herkese güzel sözler söyleyin. İltifat edin ya da aldığınız hizmetin hakkını verin. Resmi yada daha sıcak hiç farketmez. Bir insanın gününü güzel geçirmesinde payınız olduğunu bilin. 
Hepsi bu. Tüm mesele bu. Sadece bu. Bu kadar !



8 yorum:

Emre Bozkuş dedi ki...

Ne kadar güzel temenniler, teşekkür ederim :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Emre bozkuș;ben teșekkür ederiimm:)

Ebemkuşağı dedi ki...

Güzel söz söylemek ne kadar önemli değil mi? Yüzlerin tebessüm etmesine sebep olabilmek. Çünkü herkesin güzel birşeyler duymaya ihtiyacı var.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Ebemkuşağı; kesinlikle öyle. öyle de ihtiyacım vardı ki.İlaç niyetine.

dövüşürken hanımefendi değilim dedi ki...

Bazen bende telefonda konuştuğum müşterilerimi çok merak ediyorum. Ama artık Linkedin var sağolsun hemen girip bakıyorum. Bazen tahmin ettiğim gibi bazen şok edici oluyor. :D

Kelimelerle Dans dedi ki...

She is thetman;evet linkedin guzel bir alternatif ama benim musteri portvoyum her sektorden olabildigi icin pek isime yaramiyor. Yine de aklimda olsunn :)

deeptone dedi ki...

piki öyle konuşuruuz :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Deeptone; :))))

Yorum Gönder