28 Kasım 2017 Salı

Şifaya Giden Yol


Bir kitap okuyorum; unutma dersleri isimli. Nermin Yıldırım'ın bir kitabı. beklentimin epeyce üstünde bir kitap. Zihinde istenmeyen anıları vs silen bir merkezden bahsediyor kısaca. 
Daha çok başlarındayım zaten ama pek güzel gidiyor.
Keşke benim de bugünümü zihnimden silecek bir sistem olabilseydi.
Yani demem o ki,pazartesi sabah babam bir ameliyata girecek. Biraz önem arzediyor,yaş ve hastalıkları bakımından riskli görünüyor. Aklınıza geldiğinde dualarınıza eklerseniz seviniriz efenim.
Her ne gelirse Allah'tan elbette ama keşke üst üste gelmese Ama biz şifa bulmanın peşindeyiz,şuan tek yapabildiğim herkesin asılan yüzünü güldürmek,hep yaptığım gibi varolan durumu ve ciddiyeti hafife alıp amannnn ne varki bunda hadi toparlanın diyebilmek.


Bugün şunu anladım ki; insanın kendine gelen hiiç bir şeyin ama hiç bir şeyin önemi yok. Sevdiklerinizin canı yandığında,onlar o hastane odalarına girip çıktıkça canınız öyle yanıyor ki,anlatmak imkansız. Canı yanan ağlar ya hani,gülmek zorundasınız.
Dua etmek ve gülmek... Şifa bekleyen herkese ve tüm sevdiklerime. Allah'ım varlıklarındna mutlu olduklarımın yokluklarını gösterme.

9 yorum:

deeptone dedi ki...

çok geçmiş olsun. dua edicem tabii. hadi hemen olsun bitsin iyileşsin.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Deeptone;cok sagol...

Handan dedi ki...

Geçti geçti.

Kelimelerle Dans dedi ki...

handan abla; bunu söylemek için biraz erken değil mi?

Handan dedi ki...

Neden erken olsun ki Bibis, biz evrene dileğimizi bildiriyoruz. Babanın hemen iyileşmesini dilemek için beklememize gerek var mı? Anlayamadım neden sorduğunu.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Handan abla;babamin hastaligi ve yazida bahsettigim baska ciddi uzuntulerimin yoluna girmesi icin zamana ihtiyac var. Bu sebeple henuz gecmedi demistim:)

Handan dedi ki...

Bibiscim tam da o yüzden aklına geldikçe geçti geçti de. Zor zamanlar, sevdiklerimiz için beklediğimiz zamanlar herşeyden zor. Geçecek demiyoruz geçti diyoruz . Gelecek zaman hep gelecek zamana odaklıyormuş bizi. Geçmişe atalım içimizde.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Handan abla;deniyorum. Feraha erecegiz inaniyorum. Cok tesekkur ederim destegin icin.

Küçük Kara Balık dedi ki...

Benim çok sevdiğim ortaokul yıllarında tanıştığım bir edebiyat öğretmenim var , o da Nermin Yıldırım'ın kitaplarına bayılıyor :) Ben okumadım henüz.
Yazınızı geç okusam da babanıza Rabbim şifa versin İnşallah .

Yorum Gönder