31 Mart 2017 Cuma

İyilik Bulaşıcıdır

Hiç yok yere bir şey oluveriyor;insan mutlu oluyor.Kendini bir değerli hissediyor ki sormayın gitsin.
Kiminle nasıl paylaşacağını bilemiyor hissettiklerini.
Ardı ardına devrik cümleler kuruyor da bir dosdoğru ifade edemiyor içindeki güzellikleri.
Yani demem o ki; Beklediğim kargo geldi. Tam da düşündüğüm gibi bir kaç eksik vardı ama beni düşünmüş olmaları,hiç yok yere bir hazırlık içine girmeleri kendimi çok iyi hissettirdi.
Keşke daha açık paylaşabilseydim sizinle.Bir fotoğrafla anlatabilseydim her şeyi.Bazı şeyler sadece içte kalıyor. Ne cümleye ne de fotoğrafa yansıtılamıyor. 
İnce davranışın için çok teşekkür ederim  diye bir mesaj gönderdim. Ne demek sen de ailemizin ferdisin aksi düşünülemezdi diye bir yanıt geldi. Ehh ben bir kez daha mutlu oluverdim. Yaklaşık 1 saat içinde 30-40 aramayı cevapladığım,artık söylemem gerekeni ezberlediğim,otomatiğe bağladığım ama yorgunluğuma engel olamadığım vakitleri unutup gittim.
Bin tane şey olsa bir güzelliğe bakar tüm dünya.
Bir tek şey insanın enerjisini evirip çevirip iyileştiriyor haliyeti ruhiyesini. Ben gerçi son derece iyiydim günlerden beri.Ama bu da bonusu oldu özellikle dün yaşadığım duygu durumundan sonra toparladı,katladı,böldü özüme döndürdü beni.
Tüm mesele değer vermekte. Arkadaşım,dostum,işim,komşum fark etmez.Değer verildiğini hissettiğimde yanlarında huzur bulduğumda her şeye ama her güçlüğe sapasağlam durabilirim. Belki böyle olmamalı.Dik kafalılığıma geri dönmeliyim,hoşuma gitmeyen şeylerde rest çekebilmeliyim. Lakin ben iyi olan,değer verilen tarafları görüp her şeyi sineye çekebilmeyi yeğliyorum.
Bir verin bin alın modunda ruhum. Dilerim hep iyiliklerle karşılaşır,iyi tavırlarla yaklaşırız birbirimize.Hayat böyle çok güzel çünkü.Onca zorluğun içinde iyi niyetli tavırların güzelliği sarıp sarmalasın tüm ilişkilerimizi.Zorlaştırmayın yani,seviyorum deyin,başarılısın deyin,önemlisin deyin,aferin deyin...İllaki onure edin. İnat etmeyin,aksi konuşmayın,davranmayın.İyi olun yahu...İyilik bulun... Gülümsetin her daim...Ruhunuzu,sevdiklerinizi.Onlara iyi niyetinizi armağan edin. Allah daha çok verecek emin olun...Sevgiyle kalın efenim...Hep sevilen,tercih edilen,yanında huzur bulunan olun... 



6 yorum:

Persephone dedi ki...

İyilikler, güzellikler eksik olmasın hayatımızdan... Sevgiler...

Kelimelerle Dans dedi ki...

Persephone;amin amin amin...

Makbule Abalı dedi ki...

Çeşitli nedenlerle biraz mutsuzluk yaşadıktan sonra mutluluğu tatmak nasıl da güzeldir. Bilirim. Hayat bazen böyle sürprizler yapıyor insana. O zaman mutluluk katsayısı da artıyor.
Mutluluğunuza gölge düşmesin.
Sevgiler.

Kelimelerle Dans dedi ki...

Makbule Abalı; çok güzel yorum için teşekkürler. Tercüman oldun aklımdaki kelimelere...

deeptone dedi ki...

ne mutluuuuu :)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Deeptone; sagol deeptone.hosgeldin sefalar getirdin 😀

Yorum Gönder