16 Şubat 2015 Pazartesi

Hastalıklı Ruh Hali




Hayatımdaki insanların her birini çok önemsiyorum. aile,arkadaş her kim ise. Sevmediğim kimsenin,elektriğim tutmayan hiç kimsenin yaşam çizgimde varolmaması prensibindeyim. Ben rol yaparak ilişkileri yürütemiyorum çünkü. Ya seviyorum ya da  her ne yapsalar sevemiyorum.
Neyse... Şuan hissettiklerimi yazamayışımın bana getirisi üstteki cümleler.
Canımdan öte canım, kardeşim hasta bugün. Okuldan geldiğinden beri yatıyor. Ne bilgisayar görüyor gözü,ne yemek içmek. Sabah da evden kahvaltı etmeden çıkmış zaten. Eve gelene kadar da aç kalmış,canı hiç bir şey almamış. Üşütmüş,ateşi çıktı. İlaçlar,şuruplar...Şimdi biraz daha iyi. Zaman zaman 40 lara geliyor ateşi. Abla yanımda kal diyor. Loş ışıklı odasında sessizce baş ucuna oturup alnını okşuyorum,dudaklarımı yanağında,başında gezdiriyorum. O anlatıyor,ben dinliyorum. Tam kalkacak oluyorum ki başından, ablanı göndereyim biraz da o gelsin diyorum. Sen kal,o geldi gitti,sen gitme diyor. Allah'ım ayırma bizi... Yaşamlarımızda her ne olursa olsun birbirimizden,aramızdaki bu kuvvetli bağdan koparma bizi. Sevdiklerimin varlığından uzak kalmak gibi bir korkum vardır çocukluğumdan bu yana. Kimi sevsem uzaklaşır çünkü benden. Bu kısır döngü hep yaşanır hayatımda. bunu kırmak adına bilinç altımı kuvvetlice şartlarım zaman zaman.
Allah'ım,şifa ver oğluşuma, tez zamanda. Ve ne olur beni sevdiklerimden,değer verdiklerimden uzak bir hayat yaşamamı gerektirecek hale getirme.


5 yorum:

silence dedi ki...

,,,ağlattın beni..
şifalar dilerim değerline...
hayır yani niçin ağlattın beni ?

Kelimelerle Dans dedi ki...

kadife zamanlar; hiç de duygusal bir yazı değildi oysa ki...neden ağladın ki sen şimdi?
teşekkür ederim şifa dileğin için.39 ateşle uyuyor şimdi,biz nöbette.

Adsız dedi ki...

Oyyyy geçmişler olsun..oyy iyi olsunlar onlar...onlar için varız biz..

Adsız dedi ki...

Oyyyy geçmişler olsun..oyy iyi olsunlar onlar...onlar için varız biz..

Kelimelerle Dans dedi ki...

sessiz prenses; çok sağol canım. elbette onlar için varız, sevdiklerimiz için varız.

Yorum Gönder